El socialista Antonio Hernando en una imatge d'arxiu (EFE)
El socialista Antonio Hernando en una imatge d'arxiu (EFE)
Madrid

Hernando després de la consulta de Podem: "La pilota és a la teulada d'uns altres"

El portaveu del PSOE ha respost així als resultats de la consulta que rebutgen acostar-se al PSOE per facilitar un govern amb Ciutadans

RedaccióActualitzat
El portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Antonio Hernando, ha afirmat avui, dilluns, que el seu partit no pensa fer cap mena d'acostament a Podem per tornar a intentar un acord d'investidura. I ho ha dit després que s'han divulgat els resultats de la consulta que Podem ha fet els últims dies, uns resultats que rebutgen facilitar un govern del PSOE amb Ciutadans.

Segons Hernando, la consulta no ha canviat res:
 

"No ens resignarem per acabar amb l'era de Rajoy al capdavant del govern espanyol, però la pilota està a la teulada d'uns altres, no del nostre. Continuarem amb la mà estesa, però és a altres als que correspon fer moviments."


Segons Hernando, el PSOE ha treballat "fins a l'afartament" i és la força que ha fet més ofertes. Hernando ha arribat a dir que la consulta ha servit "per bloquejar, no per unir". Així, doncs, segueixen les posicions inamovibles que, si no canvien, no impediran unes altres eleccions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut