Jordi Hereu i José Luis Rodríguez Zapatero, a La Moncloa (Foto: EFE)
Jordi Hereu i José Luis Rodríguez Zapatero, a La Moncloa (Foto: EFE)
Madrid

Hereu insta a aparcar el debat successori i centrar-se en els ciutadans

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s'ha reunit amb el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a La Moncloa. A dos mesos de les municipals i durant prop de dues hores, l'alcalde i candidat socialista a la reelecció ha instat a deixar de banda el debat successori per centrar-se en la recuperació econòmica i en els ciutadans.

Actualitzat
Jordi Hereu ha aprofitat la trobada a La Moncloa amb Zapatero per oferir-li Barcelona i l'àrea metropolitana com a actiu econòmic per ajudar l'Estat a sortir de la crisi. I és que pel president espanyol la capital catalana és "una gran referència del millor del nostre país" i "la ciutat espanyola a què més es refereixen tant inversors com investigadors en trobades internacionals".

Per la seva banda, Hereu ha assegurat que s'ha trobat un president espanyol "absolutament compromès" amb la crisi econòmica, i que per sortir-ne és necessari deixar de banda el debat successori, perquè "no ajuda l'estratègia de recuperació".

En referència a les pròximes eleccions municipals, Hereu ha afirmat que compta "amb tots els actius" i que Zapatero "ho és".

Zapatero, al Twitter

Rodes de premsa a banda, la secretària d'Estat de Comunicació ha penjat a Twitter declaracions del president espanyol reafirmant els seus elogis per Barcelona. "He vist Jordi Hereu més enamorat de Barcelona que mai", afirma. I afegeix que Barcelona és "referència mundial i una ciutat moderna i oberta", a més de tenir el millor equip de futbol del món.
Anar al contingut