Barcelona

Hereu inaugura la nova muntanya russa del Tibidabo enmig de crits ecologistes

El parc d'atraccions del Tibidabo ja té nova atracció. Es tracta d'una muntanya russa que té una longitud de 718 metres i agafa una velocitat màxima de 80 quilòmetres per hora. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha estat el primer a fer-hi un viatge, això sí, entre els crits dels activistes de la Plataforma SOS Tibidabo. Aquest col·lectiu critica que la construcció de la muntanya russa hagi suposat la tala d'alzines centenàries. Hereu ha assegurat que l'atracció "respecta el medi ambient" i ha explicat que ara "hi ha el triple d'arbres que abans".

Actualitzat
Hereu ha recordat que aquesta nova muntanya russa és la substituta de l'"emblemàtica", però també "antiga", muntanya russa del Tibidabo, una atracció que deixarà de funcionar d'aquí a unes setmanes.

El trajecte de la muntanya russa comença amb una pujada de 33 metres de desnivell. Des del punt més alt, situat a 522 metres per sobre del nivell del mar, hi ha una magnífica vista de Barcelona. Després de la pujada, una baixada de 37 metres de longitud i un pendent del 66%. Construir-la ha costat 3 milions d'euros.

La inauguració d'aquesta nova atracció ha aixecat les protestes de la Plataforma SOS Tibidabo. Els seus activistes ha escridassat Hereu amb crits de "feixista" i lladre". Li han demanat que dimiteixi i han exigit que la nova muntanya russa es traslladi al recinte del Fòrum. També han reclamat que es tornin a plantar arbres a l'espai on s'ha construït la nova atracció.
Anar al contingut