FC Barcelona

Henry i Sylvinho es perdran el derbi contra l'Espanyol, mentre que Eto'o encara haurà d'esperar

Rijkaard tindrà més problemes dels previstos per confeccionar l'alineació per al derbi contra l'Espanyol. Messi, carregat de partits, no s'ha pogut entrenar amb normalitat en tota la setmana, tot i que, en principi, segur que jugarà. També s'ha recuperat Gudjhonsen. El que ha fet perdre el somriure al tècnic és saber que no podrà comptar amb Henry, Samuel Eto'o ni Sylvinho, que s'han afegit a les baixes d'Oleguer, Deco, Giovani i Edmílson. Ronaldinho ho té bé per tornar a la titularitat.

Actualitzat

A Frank Rijkaard se li comencen a complicar les coses. Si no tenia prou d'haver d'aixecar l'ànim a una plantilla massa zigzaguejant, ara l'holandès haurà de trencar-se el cap per confeccionar un onze competitiu que pugui donar la cara al Lluís Companys. L'entrenador se'n va poder sortir a Lió però, ara per ara, Montjuïc sembla molt més inexpugnable que Garland.

I és que les baixes s'acumulen a Can Barça. A les ja conegudes de Deco i Edmílson, Rijkaard no podrà fer jugar Herny. El francès no s'ha recuperat dels problemes a la part esquerre de la zona lumbar que ja li van impedir participar en els enfrontaments amb el Valladolid i amb el Lió. "Mentre la seva simptomatologia no millori", el jugador serà baixa, ha dit el comunicat mèdic.

A més, però, Sylvinho tampoc podrà jugar contra l'Espanyol perquè arrossega problemes al turmell. Oleguer i Thuram s'han entrenat a banda del grup i també ho tenen complicat, sobretot el català. Gudjohnsen està tocat i tot i que Eto'o ja s'exercita al ritme de l'equip els metges l'han pràcticament descartat fins que no s'asseguri la plena recuperació.

En aquestes circumstàncies només queda saber si Rijkaard tornarà a fer seure a la banqueta Ronaldinho per confiar de nou en l'atac del planter -Messi, Iniesta, Bojan- o si optarà per endarrerir Don Andrés i donar entrada al Gaúcho. L'estat del brasiler és una incògnita, i si no va estar a punt per a Lió, ho estarà per a Montjuïc?

Acord del Barça amb la Marató

El president Joan Laporta ha estat l'encarregat de fer la donació del club a La Marató de TV3, representada pel seu director, Francesc Escribano. El Barça hi aporta 150.000 euros, corresponents a una part de la recaptació del Trofeu Joan Gamper. A més, la plantilla, representada pel seu capità, Carles Puyol, ha donat una pilota firmada per tots els jugadors per a La Marató de TV3, que aquest any està destinada a la lluita contra les malalties cardiovasculars.

Anar al contingut