Estats Units

Helen Mirren obté el premi a la millor actriu del Sindicat d'Actors dels Estats Units

L'actriu anglesa Helen Mirren ha obtingut el premi del Sindicat d'Actors dels Estats Units en la categoria de millor actriu pel seu paper a la pel·lícula "The Queen". El Sindicat d'Actors havia nominat també per a aquest premi Penélope Cruz per la seva interpretació a "Volver". Precisament, totes dues actrius han estat nominades als Oscars de Hollywood en la categoria de millor actriu protagonista. El Sindicat d'Actors nord-americans ha atorgat el premi al millor actor a Forest Whitaker pel seu paper a "The Last King of Scoltland".

Actualitzat

La seva interpretació a la pel·lícula "The Queen" l'ha portada a obtenir el premi del Sindicat d'Actors de Pantalla dels Estats Units en la categoria de millor actriu. Es tracta de Helen Mirren, que ja es va endur el premi a la millor actriu de televisió pel seu paper a "Elizabeth I" i que ara està nominada als Oscars de Hollywood també pel seu paper a "The Queen".

Per la seva part, el guardó al millor actor ha estat per a Forest Whitaker pel seu paper a "The Last King of Scotland".

Pel que fa als actors de repartiment, Jennifer Hudson ha aconseguit l'estatueta a la millor actriu per la seva interpretació a "Dreamgirls", mentre que Eddie Murphy s'ha endut el premi al millor actor de repartiment per la seva interpretació de cantant de soul en el musical "Dreamgirls", pel qual també està nominat al premi de l'Acadèmia de Cinema de Hollywood.

Anar al contingut