Barcelona

Harrison Ford aixeca gran expectació a Barcelona en la presentació de la seva última pel·lícula

L'actor nord-americà Harrison Ford ha estat aclamat a Barcelona per més de 200 persones a l'entrada del cinema Coliseum, on ha tingut lloc la preestrena de la seva última pel·lícula, "Firewall", coprotagonitzada per Paul Bettany i dirigida pel britànic Richard Loncraine, que s'estrenarà el 24 de març.

Actualitzat
Uns 200 curiosos, la majoria espontanis que s'han vist atrets per l'escena de la catifa vermella i les càmeres, han esperat fins a una hora i mitja que l'actor de "La Guerra de les Galàxies" i "Indiana Jones" fes la seva estel·lar aparició a la Gran Via barcelonina, aquesta vegada sense la seva parella, Calista Flockhart.

"Firewall" explica com Jack Stainfield, interpretat per Harrison Ford, intenta defensar la seguretat informàtica d'un prestigiós banc fins que veu convertida la seva vida en un malson per la persecució de Bill Cox, al qual dóna vida Paul Bettany, que espia la família de Jack que resulta ser un criminal de guant blanc.

Harrison Ford, de 63 anys, que lluïa una arracada en forma d'anella platejada en una orella, ha declarat que la seva pel·lícula és "molt realista" a l'hora d'ensenyar-nos el perill de les noves tecnologies i de les males intencions amb les quals alguns poden utilitzar-les. De la seva banda, el director de "Firewall", Richard Loncraine, ha assegurat que "el 90% per cent de la pel·lícula és real; no podíem fer-ho tot verídic perquè si no donaríem idees als pirates informàtics", ha explicat.

A Jack no li quedarà una altra opció que cooperar amb Cox evitant ser descobert, malgrat les amenaces a les vides dels seus éssers estimats, i l'enginy de Jack el va traient de dificultats mentre la tensió no fa sinó augmentar al seu voltant, en el que sembla un carreró sense sortida.

"Firewall" està dirigida per l'anglès Richard Loncraine, de qui l'any passat vam veure "Wimbledon", un comèdia romàntica amb Kirsten Dunst, que interpreta una famosa tennista, i Paul Bettany, actor que ara repeteix sota la batuta de Loncraine per donar la rèplica a Harrison Ford.

Ford, que es prepara per rodar la quarta part d'"Indiana Jones" sota les ordres de Steven Spielberg i la producció de George Lucas, ha compensat el públic per la seva llarga espera amb més de deu minuts de firma d'autògrafs als presents.

"Els meus fills no es creuran que he estat amb Indiana Jones", deia una senyora mentre observava la fotografia realitzada a l'actor amb el seu telèfon mòbil, un dels protagonistes de la preestrena, peça indispensable per donar fe del moment.

Paul Bettany, que interpreta el dolent de la pel·lícula que divendres arriba als cinemes, ha estat amb prou feines aclamat pel públic, que tan sols s'ha decidit a demanar-li autògrafs quan s'han adonat que algun cinèfil alertava sobre la presència de "l'altre actor de la pel·lícula", tal com explicava a un dels assistents.
Anar al contingut