Rabat

Haidar creu que la pressió internacional podria aconseguir que el Marroc cedís

Aminatu Haidar considera que la pressió internacional podria aconseguir que el govern del Marroc cedís i posés fi a la seva situació. L'activista saharaui ha comparegut en roda de premsa amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans i ha reiterat que tornarà a la seva terra, "viva o morta" i "amb passaport o sense". També ha dit que el Front Polisario és el representant legítim del poble saharaui i que la carta que li han escrit els seus fills l'ha ajudat a ser "més forta que abans".

Actualitzat
L'activista sahrauí Aminatu Haidar ha demanat "al món i especialment a les mares" que donin suport a la seva reivindicació de tornar al Sàhara Occidental. "Vull abraçar els meus fills i viure amb ells, però amb dignitat", ha afirmat Haidar en la carta oberta escrita en primera persona que ha dirigit a la societat espanyola amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans. "És un dia per a l'esperança", ha afegit.

La carta, que una actriu ha llegit en veu alta abans que la mateixa Haidar respongués les preguntes de periodistes, també ha volgut agrair als espanyols "la seva solidaritat i la defensa contínua dels drets legítims del poble saharaui".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut