Londres

Guillem d'Anglaterra es queda sense princesa

El príncep Guillem d'Anglaterra, segon en la línia de successió de la Corona britànica, i la seva companya Kate Middleton han trencat la seva relació després de quatre anys de prometatge. La principal raó del trencament seria el fet que Guillem hagi anteposat la vida militar a la seva relació amb Kate i prefereixi sortir amb els seus companys de l'exèrcit abans de tornar a Londres a reunir-se amb la seva parella. A això s'han de sumar les "suposades relliscades" del príncep amb dues noies i la pressió mediàtica a la qual està sotmesa Middelton des que van començar els suposats rumors d'un compromís imminent.

Actualitzat
El fill gran del príncep Carles i Lady Di s’ha quedat solter. Això és el que assegura el diari sensacionalista “The Sun” però tant la BBC com altres ràdios i televisions britàniques donen credibilitat a la informació, que es basaria en les revelacions dels cercles d'amistat de la parella. El príncep Guillem, de 24 anys, festejava des de en fa quatre amb Kate Middelton, un any més gran que ell i a qui va conèixer a la Universitat de Saint Andrews, a Escòcia. Segons aquestes fonts, la parella ha arribat a un “acord amistós” per posar fi a la relació.

Darrere de la ruptura hi hauria el fet que Guillem d’Anglaterra hagi anteposat la seva vida militar i sortir amb els seus companys d’exèrcit a estar amb Kate. Des del mes de març passat, el príncep s’entrena al campament de Bovington, a Dordet, al sud del país, per ser cap de tropa d’una unitat de reconeixement. Això l’obliga a estar fora de Londres de dilluns a divendres. Però, segons fonts de “The Sun”, en el seu temps lliure Guillem prefereix sortir amb els seus companys que tornar a Londres.

Envoltada de flaixos

Mentrestant, Kate Middelton viu a la capital envoltada pels flaixos dels paparazzis, que no deixen de perseguir-la i fins i tot han acampat davant de la seva residència de l’exclusiu barri de Chelsea. El mes de desembre passat Middelton va assistir a la graduació com a tinent segon del seu xicot en una cerimònia on també hi havia la seva àvia i reina, Isabel II. Això va fer saltar els rumors de boda imminent.

Però aquesta possibilitat sembla que s’allunya. Segons amics de la parella, Kate se sent frustrada perquè Guillem no li presta prou atenció i la seva relació està retrocedint ràpidament. Un amic pròxim explica que “a la universitat vivien junts i ara, gairebé tres anys després, tenen sort si es veuen un cop a la setmana”.

La gota que fa vessar el got

A tot això, segons “The Sun”, s’hi ha d’afegir que el príncep se sent massa jove per casar-se, les informacions dels suposats “afers” de Guillem amb dues noies en una discoteca de Bourenemouth, al sud del país, i el setge a què els mitjans de comunicació mediàtics tenen sotmesa Middelton.

Un portaveu de Clarence House, la residència oficial del príncep Carles d'Anglaterra, ha rebutjat fer cap comentari respecte a la notícia al·legant que no es feien declaracions sobre la "vida privada" del príncep Guillem.
Anar al contingut