Alfonso Guerra, amb el candidat socialista Alfredo Pérez Rubalcaba, en una imatge d'arxiu.
Alfonso Guerra, amb el candidat socialista Alfredo Pérez Rubalcaba, en una imatge d'arxiu.
Madrid

Guerra té dubtes sobre si entrar a les llistes i Chaves es posa a disposició del partit

El president de la Comissió Constitucional del Congrés, Alfonso Guerra, té dubtes sobre si tornar-se a presentar a les pròximes eleccions del 20-N com a primer de la llista per Sevilla. Per la seva banda, Manuel Chaves es posa a disposició del partit i es planteja ocupar el lloc de Rubalcaba com a cap de llista per Cadis.

Actualitzat
Alfonso Guerra, president de la Comissió Constitucional del Congrés, ha admès tenir "dubtes" sobre si tornar-se a presentar a les llistes del PSOE per les pròximes eleccions del 20-N com a cap de llista per Sevilla.

Guerra afirmava: "Es va fent durant anys i potser el més raonable és dir prou". Malgrat això, assegura que, amb 71 anys, encara té "cos" per seguir a la cambra baixa i que la decisió final dependrà dels seus companys de partit.

Amb el rècord de permanència al Congrés de la història del parlamentarisme, Alfonso Guerra ha encapçalat des del 2004 la candidatura socialista per Sevilla. Tot i no haver parlat encara amb Rubalcaba, Guerra assegura que amb qui ho ha de fer és amb els membres de la seva agrupació a Sevilla.

Per la seva banda, Manuel Chaves, vicepresident de Política Territorial, assegura que està a disposició del partit però encara no ha pres cap decisió sobre encapçalar la candidatura per Cadis. Si fos així, Chaves ocuparia el lloc buit de Rubalcaba a Cadis, després d'haver estat diputat per la província entre el 1977 i el 1990 i diputat autonòmic en les últimes eleccions andaluses a president de la Junta.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut