Barcelona

Guardiola sobre els polítics a la presó: "Poca humanitat. Espanta perquè et pot passar a tu"

El tècnic del Manchester City considera que "el primer pas que s'ha de fer com a poble és que aquestes quatre persones deixin d'estar a la presó"

RedaccióActualitzat

Abans de l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Basilea i amb ell llaç groc de suport als polítics a la presó a la solapa, Pep Guardiola ha recordat en una entrevista a TV3 que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart ja "porten més de 100 dies empresonats" i això "espanta perquè et pot passar a tu".

"Porten més de 100 dies empresonats. Són massa dies. Acusats de rebel·lió i sedició gent que em sembla que són molt i molt pacífiques. Espanta perquè et pot passar a tu. Et pot passar a tu si el nivell és tant, tant... Espanta una mica".

El tècnic català també ha denunciat que hi ha "molt poca humanitat" i ha insistit que "no s'ho mereixen".

"Fa l'efecte que hi ha molt poca humanitat en aquest sentit per part dels encarregats que han posat aquesta gent a la presó. No s'ho mereixen, sincerament. No s'ho mereixen".

Pel tècnic del Manchester City, el primer que cal fer és alliberar-los a tots quatre:

"Tan de bo puguin sortir. El primer pas que s'ha de fer com a poble és que aquestes quatre persones deixin d'estar a la presó".

També a TV3 el tècnic del Manchester City ha assegurat que el FC Barcelona és l'equip amb més opcions de guanyar la Champions perquè té l'avantatge de comptar amb un jugador com Leo Messi.

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut