Barça

Guardiola: "L'equip que va darrere sempre té una mica més de necessitat"

Pep Guardiola és conscient que una derrota en el clàssic al Bernabéu deixaria el seu equip en una situacíó molt complicada en la lluita pel títol de Lliga. Per aquest motiu, el tècnic blaugrana ha assegurat que el seu equip haurà de ser molt atrevit si vol guanyar el partit i ha admès que el Barça necessita més els punts que el Reial Madrid perquè va per darrera a la classificació. "Sense atreviment, en les finals i en els partits importants, les coses no surten. Si no marquem gols serà impossible guanyar", ha advertit.

Actualitzat
"Sense atreviment, les finals i els partits importants, no es treuen les coses, i més en els moments difícils, que n'hi haurà", ha assegurat Pep Guardiola en la prèvia del clàssic al Bernabéu. Una vegada més, el tècnic blaugrana ha mostrat la seva cara més valenta i ambiciosa abans d'una cita decisiva i ha assegurat que el seu equip haurà de ser atrevit si vol guanyar en un camp on no coneix la derrota com a entrenador del Barça.

"El que va pel darrera sempre té un pèl més de necessitat, demà ens hi juguem molt, no és que sigui definitiu, però és un partit molt important. Si vas al Bernabéu sense saber la importància del que t'hi jugues és molt difícil que guanyis", ha insistit.

Guardiola tampoc no ha volgut revelar amb quin sistema tàctic afrontarà el duel contra el Madrid, però és conscient que hauran de ser ambiciosos per intentar aconseguir el triomf. "No importa si jugarem amb 3 o 4 al darrera, és més l'estat anímic amb el que juguis. No podem pretendre anar al Bernabéu i pensar que no ens xutaran ni ens crearan ocasions, hem de jugar amb la intenció de ser ambiciosos i anar a guanyar", ha afegit.

El tècnic blaugrana ha agraït la tranquil·litat amb la qual s'ha viscut la setmana prèvia al clàssic, més quan José Mourinho ha cedit el seu torn de paraual al seu ajudant Aitor Karanka, i ha reconegut que per guanyar en un estadi tan complicat la sort s'ha d'anar a buscar. "No vull estar assegut al Bernabéu esperant si sona la campana. Allà s'ha de generar i intentar fer coses. Haurem de fer un partit perfecte per guanyar-los, tenen moltes virtuts i poques debilitats. Si no marquem gols, serà impossible guanyar", ha admès.

Hi haurà dinar de directives

Tot i la polèmica generada la temporada passada per les insinuacions de dopatge, els clubs han confirmat que dissabte hi haurà el tradicional dinar de directives, i a les dues del migdia els presidents Florentino Pérez i Sandro Rosell faran una aparició conjunta davant dels mitjans informatius.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut