Futbol

Guardiola: "Estic més convençut que mai de les meves idees futbolístiques"

L'entrenador del Bayern de Munic ha defensat la seva filosofia de futbol arran de les crítiques rebudes després de caure eliminat davant el Reial Madrid. Ara, segons ha dit, està més convençut que mai de les seves idees. "La temporada que ve seguirem jugant segons la meva filosofia".

Actualitzat

Josep Guardiola ha defensat la seva filosofia de futbol arran de les crítiques rebudes després de caure eliminat pel Reial Madrid. Ara, segons ha dit, està més convençut que mai de les seves idees. "I la temporada que ve seguirem jugant segons la meva filosofia", ha declarat en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Hamburg de dissabte.

Més enllà de guanyar o perdre, l'entrenador del Bayern ha admès que no pretén canviar la cultura futbolística alemanya, i que tampoc trairà la seva. "Ara per ara em sento absolutament satisfet amb els resultats del meu equip", ha afegit, "i analitzaré la temporada amb la directiva després de la final de la Copa d'Alemanya", que es jugarà el 17 de maig contra el Borussia.

El Bayern de Munic mai havia caigut en semifinals de la Champions per una golejada tan àmplia. El 0 a 4 encara porta cua i maldecaps a Guardiola. El diari "Bild", que ho va qualificar "d'humiliació històrica", ha publicat un article comparant la filosofia del tècnic del Bayern amb la de Diego Simeone, on l'argentí, "artífex indiscutible de l'èxit de l'Atlètic", surt guanyador.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut