Actualitat blaugrana

Guardiola es marca com a objectiu treure el Barça B del pou de la Tercera Divisió

Josep Guardiola no té por del nou repte. Aquest migdia ha estat presentat com a nou entrenador de l'equip filial del Barça, i és que torna a "casa" per intentar redreçar el rumb del Barça B. Ho farà acompanyat per Tito Vilanova, que serà el seu assistent. Guardiola ha dit que "és una il·lusió boja" entrenar un equip blaugrana, i assegura que espera fer créixer els jugadors i transmetre'ls molta il·lusió i entusiasme. A més, el nou tècnic ha assegurat la continuïtat dels homes importants de l'equip, i està convençut que compliran l'objectiu de pujar de categoria. Quique Costas formarà part de la gestió i direcció del futbol base.

Actualitzat

Un dels reptes del Barça aquesta temporada és treure el Barça B del pou de la Tercera Divisió en què s'ha ficat aquest any. I, per fer-ho, ha recuperat la batuta del "Dream Team". Pep Guardiola s'estrenarà com a entrenador a la banqueta del filial del Barça. Avui ha estat presentat, al costat del president, Joan Laporta, del responsable del futbol base, José Ramón Alexanco, i del secretari tècnic, Aitor "Txiqui" Begiristain.

Guardiola, que se sent molt afortunat d'haver estat l'escollit, ha firmat per a dues temporades i tindrà com a ajudant Tito Vilanova, que fins ara era el director esportiu del Terrassa. Tot i les moltes ofertes que hi ha sobre la taula per fitxar jugadors del Barça B, Guardiola ha dit que "tots els bons es quedaran".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut