Lliga de Campions

Guardiola: "El món ha vist com hem guanyat, hem jugat un partit excel·lent"

Pep Guardiola ha reconegut al final del partit a Wembley que el seu equip ha merescut el títol després de fer "un excel·lentíssim partit" contra un gran rival com és el Manchester United. El tècnic blaugrana s'ha rendit a la qualitat dels seus jugadors, ha destacat la importància de guanyar la quarta Champions de la història del club, que l'iguala al nivell d'altres històrics del futbol europeu com l'Ajax i el Bayern de Munic. Guardiola també s'ha desfet en elogis cap al capità Carles Puyol, que ha tingut el gest de permetre que Éric Abidal fos l'encarregat d'aixecar la Copa d'Europa. "Això demostra la qualitat humana d'aquest vestidor, aquest és el camí", ha assegurat.

Actualitzat
"El Manchester United també mereixia estar a la final, costa molt el títol. Hem tingut temps per preparar bé la final, hem fet un gran partit. No només hem guanyat, hem jugat de meravella. El United, la seva samarreta, la seva història, s'havia de respectar-la i havíem de fer el segon gol per tranquil·litzar el partit", ha afirmat.

Després de felicitar a tot el col·lectiu per l'èxit aconseguit, Guardiola també s'ha rendit a la qualitat individual de Leo Messi. "Nosaltres juguem bé, però Messi és el que marca les diferències, és un jugador únic i irrepetible. El club ha de fitxar jugadors perquè se senti a gust", ha reconegut.

Guardiola ha agraït els elogis que li ha dedicat Sir Alex Ferguson i no ha volgut parlar del seu futur a la banqueta blaugrana després que Johan Cruyff insinués que aquest podria ser el seu últim partit com a tècnic del Barça. "Tinc un any més de contracte i espero complir-ho", ha assegurat.

Rosell: "Aquest equip és un homenatge al futbol"

Sandro Rosell, president del FC Barcelona, ha dit després de guanyar la Lliga de Campions, que "el detall que ha tingut Puyol en cedir el braçalet de capità a Abidal en la recepció de la Copa, és un acte que il·lustra la vida dels nostres nois a la Masia".

"El detall d'Abidal és la culminació de la companyonia, són gent que des de nens dormen junts a la Masia. Amb aquests assumptes, t'adones que són diferents, que són grans persones. Amb aquest entrenador que és el millor del món, el millor de la història, amb aquests jugadors, amb Messi, el número u, tenim talent, humanitat, tàctica, tècnica, el futur està en la motivació per seguir guanyant", ha assegurat.

"Ho celebrarem al Camp Nou que volem que estigui ple de nens amb els seus pares i després marxar de vacances. El nostre equip està eufòric, és un homenatge al futbol, a la nostra gent que ha vingut malgrat els volcans, celebrant que s'ha jugat a futbol, que els dos equips han lluitat i que gràcies a Déu hem guanyat, estem molt feliços", ha afegit

Gerard Piqué, d'altra banda, ha anunciat en el seu twitter que després de la celebració al Camp Nou, tota la plantilla blaugrana continuarà la festa assistint al concert de Shakira a l'Estadi Olímpic,


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut