Barça

Guardiola dóna descans a vuit titulars de cara al compromís de Copa amb el Ceuta

Josep Guardiola continua dosificant la plantilla per afrontar amb la màxima competitivitat les exigències del calendari. Fins a vuit titulars de la plantilla van descansar ahir diumenge per odre de l'entrenador i no van participar en la sessió d'entrenament. Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Busquets, Iniesta, Messi i Villa tampoc viatjaran a Ceuta per afrontar l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei i seran els joves del filial -fins a 13 van treballar ahir al matí amb el primer equip- els qui completaran la convocatòria. L'equip, sense aquests vuit jugadors excepte Puyol, tornarà avui dilluns a la feina.

Actualitzat
Deixant al marge la victòria de dissabte a La Romareda, el Barça va tornar diumenge al matí a la feina per començar a preparar l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. L'equip visita el Ceuta dimarts i, com ja comença a ser habitual, Guardiola donarà descans a un bon grapat de titulars. 

En la sessió del matí no hi van participar Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Busquets, Iniesta, Messi i Villa, ja que gaudien de descans. Malgrat tot, el porter, el de Badia i el davanter asturià van participar voluntàriament en la sessió de recuperació. Per cobrir l'absència d'efectius, 13 jugadors del filial es van incorporar al primer equip a l'espera d'entrar a la convocatòria del partit. I és que, segons sembla, cap d'aquests jugadors viatjarà a Ceuta. Per tant, els homes menys habituals i alguns dels joves tindran la responsabilitat de buscar un bon resultat davant el conjunt nord-africà. A les baixes d'aquests vuit homes cal afegir-hi les de Milito i Xavi, que continuen recuperant-se de les seves respectives molèsties. Avui es farà pública la convocatòria.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut