Pep Guardiola, durant el partit contra el West Bromwich Albion (Reuters)
Futbol

Guardiola: "Això no va d'independència, sinó de democràcia"

L'entrenador del Manchester City es pronuncia sobre els fets recents viscuts a Catalunya. "El poble de Catalunya ha demostrat un gran civisme altra vegada", comenta el de Santpedor

Actualitzat

Pep Guardiola va expressar aquest dimecres la seva opinió sobre la situació política a Catalunya i la seva postura sobre el referèndum del proper 1 d'octubre. El tècnic del Manchester City va assegurar que és un assumpte "que no va d' independència, sinó de democràcia" i va reiterar el seu desig de votar.

"El poble de Catalunya ha demostrat un gran civisme altra vegada -va comentar Guardiola. En aquestes situacions no és fàcil controlar-se, i ho han fet. Estem en bones mans pel que fa a la gent que ens lidera, i faran el que el poble demana", va indicar el tècnic de Santpedor.

Guardiola va atendre els mitjans al final del partit de la tercera ronda de la Copa de la Lliga (EFL Cup) entre el seu equip, el Manchester City, i el West Bromwich Albion. El City es va imposar per 1-2 gràcies a dos gols de l'internacional alemany Leroy Sané.

"L'únic que volem, i imagino que tothom i tot Europa ho sap, és votar", va reflexionar el Pep. "Perquè no demanem la independència; demanem votar. I aquest no és un tema que va d'independència, sinó que va de democràcia", va afegir. "Només volem això, i estic convençut que les reaccions seran cíviques i positives, i que l'1 d'octubre, com ha dit el president Puigdemont, anirem tots amb una papereta a intentar votar", va subratllar l'entrenador català.

Anar al contingut