Madrid

Grups d'internautes criden a la "desobediència massiva" contra les mesures antipirateria

Grups d'internautes han decidit combatre les mesures antipirateria del govern espanyol aplegant-se al voltant de la nova plataforma "SOS-tenible".

Actualitzat
A més, ofereix a qualsevol que tingui un blog o una pàgina web la possibilitat d'inserir-hi un cercador de descàrregues. Gairebé 800 pàgines i blogs personals ja s'han unit a la campanya de la xarxa "SOS-tenible", que s'ha presentat com la resposta de la societat civil a les mesures que impulsa la ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde.

"La lista de Sinde", la campanya dels internautes de la plataforma "SOS-tenible", defensa el lliure intercanvi de cultura per tal de fer front a l'executiu.

Els impulsors de la campanya diuen que es mobilitzen en resposta a la intenció del govern espanyol de crear una comissió del ministeri de Cultura amb capacitat per requerir el tancament de webs. I expliquen que de moment ja hi ha una llista de 200 webs que segons el Ministeri haurien de ser tancades immediatament. Contra aquestes mesures, "la lista de Sinde" recull una llista de pàgines web que s'han "autoinculpat" d'intercanviar cultura lliurement per mitjà de la inclusió d'un cercador de descàrregues.

Aquests internautes diuen que el seu objectiu és respondre al govern espanyol amb una llista tan àmplia com sigui possible.

Anar al contingut