Un fragment d'un vídeo penjat per SCC en què es veu el cordó policial davant els estudiants que protestaven
Un fragment d'un vídeo penjat per SCC en què es veu el cordó policial davant els estudiants que protestaven
Cerdanyola del Vallès

Grups d'estudiants increpen les joventuts de Societat Civil Catalana a la UAB

Els Mossos han creat un cordó per separar els estudiants i els joves de l'entitat contrària a la independència, que han muntat una paradeta informativa a la plaça Cívica

Actualitzat

Tensió aquest dilluns al migdia a la Universitat Autònoma de Barcelona, quan un grup d'una cinquantena d'estudiants ha increpat les joventuts de Societat Civil Catalana. Els fets han passat a la plaça Cívica de la UAB, on la sectorial de joves de SCC han muntat una paradeta informativa per promocionar un cinefòrum que l'entitat organitza aquest dimarts.

Una dotzena d'agents dels Mossos han creat un cordó que separava els estudiants de la paradeta de l'associació contrària a la independència. Més enllà de les escridassades i alguns insults, no hi ha hagut cap incident.

 

A les xarxes socials, Societat Civil Catalana ha denunciat els fets i han assenyalat que "expressar a Catalunya que s'està en contra de la independència i a favor de la democràcia té preu". Per la seva banda, Antifeixistes UAB ha dit que seguiran "plantant cara al feixisme a la UAB" i ha destacat que cal esborrar "el feixisme de la universitat".

Anar al contingut