Segona Divisió

Grimaldo es trenca el lligament encreuat anterior i el lateral extern del genoll dret i haurà de ser operat

Alejandro Grimaldo s'ha lesionat de gravetat contra l'Hèrcules i serà baixa pel que queda de temporada. El prometedor lateral del filial blaugrana té un trencament del lligament encreuat anterior i del lligament lateral extern del genoll dret i en els propers dies haurà de passar pel quiròfan.

Actualitzat
Alejandro Grimaldo s'ha lesionat de gravetat contra l'Hèrcules i serà baixa pel que queda de temporada. El prometedor lateral del filial blaugrana té un trencament del lligament encreuat anterior i del lligament lateral extern del genoll dret i en els propers dies haurà de passar pel quiròfan.

Grimaldo ha estat traslladat a l'Hospital de Barcelona, on se li han fet proves per saber l'abast exacte de la lesió. El defensa valencià, de 17 anys, ha substituït Sergi Roberto després del descans i, en una acció d'atac en el minut 60, en un xoc amb el central Mora, s'ha lesionat greument al genoll dret i ha quedat estès a terra amb visibles gestos de dolor.

Grimaldo, titular habitual en el lateral esquerre de la defensa, però que ha actuat com a extrem, ha demanat immediatament el canvi i ha hagut de ser retirat en llitera. L'han traslladat immediatament a l'Hospital de Barcelona, on s'han acabat confirmant els pitjors pronòstics.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut