Figueres

Greu accident amb set víctimes mortals a l'N-II a l'altura de Pont de Molins

Un cotxe ha perdut el control i ha xocat contra un altre que venia de cara

RedaccióActualitzat

A primera hora d'aquest matí hi ha hagut una col·lisió entre dos vehicles al quilòmetre 763 de la Nacional II, a l'altura de Pont de Molins, molt a prop de Figueres.

Hi ha set víctimes mortals i un ferit greu. Cinc de les víctimes mortals, que tenien entre 19 i 22 anys, viatjaven al mateix vehicle i són de nacionalitat francesa.

A l'altre vehicle han mort dues persones més, de 31 i 38 anys, i hi ha una persona ferida greu, el conductor, de 34 anys, que ha estat traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Tots tres són veïns de Figueres i anaven a treballar a un restaurant del Pertús.

Segons els Mossos, el cotxe de matrícula francesa sortia d'un revolt a gran velocitat, sota la pluja, ha perdut el control, ha envaït el carril contrari  i ha xocat lateralment amb l'altre vehicle. Els cinc ocupants del vehicle francès anaven sense cinturó de seguretat. També anava sense cinturó un dels ocupants de l'altre vehicle.

Fonts de la investigació han informat que dins del turisme francès hi han trobat una gran quantitat de diners en metàl·lic.

Per a l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, el lloc on hi ha hagut l'accident és un punt negre de l'N-II, i ja hi ha hagut altres accidents.

L'N-II ha estat tallada un parell d'hores en els dos sentits a Pont de Molins. Els vehicles es desviaven per l'AP-7 entre les sortides 2 i 3.

 A hores d'ara, en aquest punt, la circulació ja està totalment restablerta. 

 

Els cossos els han traslladat al tanatori de Girona. S'ha activat un servei psicològic per atendre els familiars de les víctimes.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet un tuit de condol:

 

 

L'Ajuntament de Figueres ha decretat dos dies de dol per l'accident.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut