Kostas Katsoulis és l'aficionat de l'Ethnikos que ha resultat mort.
Kostas Katsoulis és l'aficionat de l'Ethnikos que ha resultat mort.
Futbol internacional

Grècia suspèn tots els partits de futbol del pròxim cap de setmana per la mort d'un aficionat de l'Ethnikos

El Ministeri de Cultura i Esports de Grècia ha decidit ajornar tots els partits oficials de la competició del país per a la pròxima jornada com a mostra de dol per la mort d'un seguidor de l'Ethnikos Pireu de Creta

Actualitzat

El Ministeri de Cultura i Esports de Grècia ha decidit ajornar tots els partits oficials de la competició del país per a la pròxima jornada com a mostra de dol per la mort d'un seguidor de l'Ethnikos Pireu de Creta.
 
En un comunicat fet públic pel ministeri es justifica la mesura "com una petita mostra de respecte a la memòria de Kostas Katsoulis, que va perdre avui la vida víctima de la violència entre aficionats al futbol".
 
Katsoulis, de 47 anys, va morir a l'hospital militar d'Atenes, on va ser traslladat fa dues setmanes, després d'una baralla entre aficionats que es va produir en el partit de lliga de Tercera Divisió entre l'Irodotos i l'Ethnikos Pireu a Heraklion, a l'illa de Creta. Per l'incident ja han estat detinguts tres seguidors de l'Heròdot i un tercer ha quedat en llibertat sota fiança.

Anar al contingut