Futbol

Gratacós dóna la llista de convocats pel Catalunya-Euskadi, on no hi ha Tamudo ni Guardiola

El seleccionador, Pere Gratacós, ha donat la llista de convocats pel partit de Catalunya contra Euskadi. Víctor Valdés, Jonathan Soriano o Pinilla seran la base de la convocatòria. També defensaran la samarreta catalana Luque, del Newcastle, i Gerard, del Mònaco, entre d'altres. Tamudo n'ha quedat fora per decisió tècnica.

Actualitzat

L'Espanyol, el Barcelona i el Deportivo de la Corunya són els equips que, amb tres jugadors cadascun, que aporten més jugadors a la selecció catalana, pel partit amistós de diumenge contra la selecció d'Euskadi (18.30 al Camp Nou). Sense la possibilitat de seleccionar els catalans Cesc Fàbregas (Arsenal), Xavi Hernández i Carles Puyol (FC Barcelona), Joan Capdevila (Deportivo de la Corunya) i Luis García (Liverpool), tots ells convocats per Luis Aragonés pel doble compromís davant l'Argentina i Suècia, el seleccionador català, Pere Gratacós, ha decidit apostar per un grup de joves jugadors.

Les absències destacades són les de Pep Guardiola, ja que en aquesta selecció només hi participen jugadors en actiu, i l'espanyolista Raúl Tamudo, per decisió tècnica. Tampoc no hi serà Gabri. Gratacós no ha triat jugadors de Segona, Segona B o Tercera, ja que coincideix amb jornada de Lliga dels equips d'aquestes categories. La llista de Gratacós és la següent:

RCD Espanyol: Ferran Corominas, Moisés Hurtado i Jonathan Soriano.
FC Barcelona: Víctor Valdés, Albert Jorquera i Oleguer Presas.
RCD Deportivo: Sergio González, Albert Lopo i Joan Verdú.
RCD Mallorca: Fernando Navarro i Jordi López.
Nàstic de Tarragona: Antonio Pinilla i Òscar López.
València: Curro Torres.
Reial Saragossa: Sergio García.
Getafe: David Belenguer.
Ajax: Roger Garcia.
Mónaco: Gerard López.
Newcastle: Albert Luque.

L'organització ha anunciat que en la primera jornada de venda d'entrades se'n van vendre 26.000. El partit es jugarà diumenge que ve i serà arbitrat per Lizondo Cortés.

Anar al contingut