Woody Allen rep les crítiques de moltes de les actrius que han treballat amb ell (Reuters)
Woody Allen rep les crítiques de moltes de les actrius que han treballat amb ell (Reuters)
Washington

Gran part de Hollywood margina Woody Allen pels suposats abusos a una de les filles

La filla adoptiva de Woody Allen i Mia Farrow referma que el seu pare va abusar d'ella i demana que la creguin, en una entrevista a la CBS

RedaccióActualitzat

Molts actors i actrius donen l'esquena a Woody Allen després que la seva filla adoptiva Dylan Farrow l'ha tornat a acusar d'haver abusat d'ella quan era petita. Nombroses actrius han assegurat que es penedeixen d'haver treballat amb el cineasta.

Quatre anys després de publicar una carta oberta a "The New York Times" en què explicava com el seu pare es va aprofitar d'ella, Dylan, filla adoptiva d'Allen i Mia Farrow, ha concedit la primera entrevista televisada a la cadena nord-americana CBS on demana que se la creguin:

"Per què no hauria d'estar ferida? Per què no hauria de sentir una mena d'indignació per haver estat ignorada, apartada i perquè no m'hagin cregut durant tots aquests anys? L'únic que puc fer és explicar la meva veritat i esperar que algú em cregui, a part d'escoltar-me."

De fet, gran part de Hollywood ha mostrat el seu suport a Dylan. Natalie Portman, Reese Witherspoon i Rebecca Hall ja s'hi han posicionat a favor. Algunes de les dones més poderoses de Hollywood també li fan costat. I actors i actrius que han participat en l'última pel·lícula d'Allen ja han anunciat que donaran el seu sou a la plataforma contra l'assetjament sexual Time is Up. Greta Gerwig, Mira Sorvino i David Krumholtz han assegurat que no tornaran a posar-se sota les ordres del cineasta, que sempre ha negat les acusacions.

Anar al contingut