Gran esvoranc al passeig de Blanes arran del tercer temporal de mar d'aquest hivern

Aquest no ha estat un gran temporal, però l'efecte dels últims -el del gener, per exemple- havia deixat desprotegida la primera línia

RedaccióActualitzat

Protecció Civil ha desactivat l'alerta Inuncat aquest dimarts al vespre, després que el temporal de mar hagi amainat. La llevantada d'aquest dilluns ha afectat, sobretot, la façana marítima de les comarques de Girona. A Blanes, la màquina de neteja que treia la sorra que s'havia acumulat al passeig ha quedat engolida per un esvoranc de 10 metres que s'ha obert aquest matí. Al migdia, una grua ha retirat el vehicle que havia quedat atrapat al forat i ara s'avaluen els danys.

Es preveu que segueixi afectant tot el litoral central i nord amb onades que poden superar els 2.5 metres. Es preveu que l'episodi s'allargui fins aquest dimecres a la costa de l'Empordà.

 

 

 

Aquest és el tercer temporal de mar de l'hivern. El Maresme i la Selva són dues de les comarques afectades per aquest nou episodi de mala mar. A Begur, per exemple, les onades han arribat fins als 7 metres. A Sant Antoni de Calonge s'ha barrat el pas al passeig marítim, on el temporal de mar hi ha arrossegat molta sorra. A Malgrat de Mar, l'aigua del mar també ha arribat a tocar alguns carrers i la zona de càmpings del poble, on l'aigua arribava fins als genolls.

 

 

Al gener, el litoral català ja va patir els efectes del temporal, el pitjor dels últims 14 anys.

El temporal marítim ha causat destrosses importants a tot el litoral català

El pitjor temporal de mar dels últims 14 anys

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut