Girona

Gran diada de Sant Narcís amb el 2 de 9 amb folre i manilles i la millor actuació dels Marrecs de Salt

Gran diada castellera de Sant Narcís amb una bona actuació de les tres colles que hi han participat. Els Minyons de Terrasa han exhibit el 2 de 9 amb folre i manilles, i els Marrecs de Salt han completat la tripleta en la seva millor actuació.

RedaccióActualitzat
Girona enamora els castellers. Així es desprèn d'una gran actuació en la diada de Sant Narcís, tot i les baixes temperatures. Les tres colles participants han fet un bon paper en un dia en què s'ha pogut veure un castell de gamma extra i la millor jornada de la història dels Marrecs de Salt.

L'estrella de la jornada han estat els Minyons de Terrassa. Els de malva s'han sobreposat a un 5 de 9 amb folre fallit amb un gran castell de gamma extra: el 2 de 9 amb folre i manilles. Els de Terrassa han recuperat una estructura que pràcticament van "parir" ara fa 20 anys.

El 2 de 9 amb folre i manilles és un castell fràgil, però que els Minyons han defensat amb gran autoritat i l'han completat enmig dels aplaudiments de la plaça del Vi. D'aquesta manera, s'han recuperat d'un 5 de 9 amb folre que no han pogut carregar i que no completen des de 2006.

Els de malva també han descarregat el 3 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre. Han igualat la seva millor actuació de l'any.

La força del gamma extra no ha pogut eclipsar una actuació molt especial, la dels Marrecs de Salt. Els de blau nit han completat la millor jornada del seus 18 anys d'història. Ja són colla de vuit i han folrat Girona. Els locals s'han atrevit amb la tripleta: un 2 de 8 amb folre, un 3 de 8 i un 4 de 8. I se n'han sortit.

El 2 de 8 amb folre ha estat també especial perquè és el primer cop que els Marrecs el carreguen. La construcció ha començat a trontollar quan ha començat a baixar l'enxaneta i, finalment, ha caigut.

Els Capgrossos de Mataró també han fet de les seves amb dos castells de 9 i el primer pilar de 7 amb folre descarregat de la temporada. Els de blau marí han començat la seva actuació a Girona amb un 4 de 9 amb folre que han carregat i descarregat amb èxit i a la segons ronda han completat un 3 de 9 amb folre amb molta seguretat. També han completat el 5 de 8.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut