Girona

Detenen almenys 26 persones en una operació dels Mossos contra el tràfic de drogues a Girona

L'operatiu policial, amb 300 agents, se centra al barri de la Font de la Pólvora de la capital gironina, Llagostera, Sils, Quart, Cassà de la Selva, Maçanet de la Selva, Blanes i el Prat de Llobregat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut almenys 26 persones en el fort desplegament policial a Girona i altres municipis en una operació antidroga, segons han informat fonts de la investigació. L'operació ha començat a les cinc de la matinada. El dispositiu se centra especialment al barri gironí de la Font de la Pólvora. De la vintena d'intervencions, entre entrades a pisos i escorcolls per ordre judicial, la meitat han estat en aquest barri de Girona, però també n'hi ha hagut a Quart, Llagostera, Sils, Maçanet de la Selva, Cassà de la Selva, Blanes i el Prat de Llobregat.

Els antiavalots busquen possibles substàncies prohibides, a punt per ser venudes a toxicòmans. Hi estan intervenint 300 agents de diferents unitats dels Mossos. L'activitat a la zona era frenètica cada dia, amb anades i vingudes constants de consumidors que anaven a comprar dosis de cocaïna i heroïna que es preparaven als mateixos pisos. També s'hi busquen plantacions de marihuana.

La investigació policial va començar fa més de mig any i està dirigida pel jutjat d'instrucció número 4 de Girona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut