Brussel·les

Grafitis sexuals apareixen als carrers de Brussel·les

L'Ajuntament ha decidit que només n'esborrarà un, el que està prop d'una escola

RedaccióActualitzat

Grafitis autoritzats respectuosos amb l'original. Grafitis no autoritzats poc respectuosos amb l'original. Brussel·les s'autoproclama la capital del còmic i és habitual veure tot tipus de grafitis pel carrer.

El que ja no és tan habitual és que siguin de caràcter sexual. Grafitis amb un primer pla d'una parella practicant sexe o un penis gegant. Han aparegut els últims dies pintats a les parets mitjaneres d'alguns edificis.

En l'última setmana se n'han descobert diversos per la mateixa zona de la ciutat. Apareixen de la nit al dia i ningú se n'ha atribuït l'autoria.

La valoració que en fan els veïns és molt diferent. El debat entre partidaris i detractors està servit. Alguns no tenen paraules per definir-los, altres pensen que no s'haurien de pintar grafitis amb aquesta temàtica. Alguns ciutadans ho troben bé, diuen que la temàtica sexual també s'ha de representar artísticament, però consideren que hi ha un grafiti en concret, el que il·lustra una mitjanera molt a prop d'una escola, que potser no és al lloc més adient.

L'Ajuntament ha decidit que precisament aquest dibuix s'esborrarà, però la resta quedaran com un atractiu més de la capital belga, un exemple d'art urbà. I qui sap si l'artista anònim n'afegirà més.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut