Brussel·les

Govern espanyol i Generalitat, units per l'Agència Europea del Medicament

La ministra de Sanitat i el conseller de Salut han compartit a Brussel·les l'acte de presentació de la candidatura de Barcelona

RedaccióActualitzat

Tot i la situació d'aquests dies, a Brussel·les s'ha pogut veure una imatge d'unitat del govern espanyol, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona. Ha estat per defensar la candidatura de Barcelona per acollir l'Agència Europea del Medicament.

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i el conseller de Salut, Antoni Comín, han compartit a l'ambaixada espanyola a Brussel·les la presentació oficial de la candidatura de Barcelona per acollir l'Agència Europea del Medicament, que ha de marxar de Londres pel Brexit.

Barcelona és la candidata més ben situada tècnicament i en aquest punt han posat l'accent les administracions implicades: els dos governs i també l'Ajuntament de Barcelona, representat pel tinent d'alcalde, Jaume Collboni.

Els parlaments, davant de la premsa internacional, s'han centrat en totes les fortaleses, però ningú ha parlat del que pot ser una debilitat a ulls d'Europa: la incertesa per la situació política. Tots tres representants han recalcat la bona entesa que hi ha hagut entre les administracions a l'hora de defensar la candidatura.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut