Blade Runner 2017
Blade Runner 2017
Barcelona

Gosling: "El món, en els 30 anys que han passat, ha evolucionat i és molt pitjor"

Ryan Gosling, el nou "blade runner", promociona a Barcelona la nova entrega, que s'estrena el 6 d'octubre

RedaccióActualitzat

El retorn a l'univers de "Blade Runner", combinació perfecta de cine negre i ciència-ficció, està en mans del director quebequès Denis Villeneuve, que assegura que Ridley Scott, director de l'original i productor de la seqüela, li ha donat bons consells i total llibertat. Villeneuve ha comptat amb el carisma de Ryan Gosling per revisitar un futur gens prometedor.

L'acció passa a Los Angeles el 2049, 30 anys després del primer film. Com Harrison Ford a l'original, Ryan Gosling és un policia que es dedica a eliminar "replicants", és a dir, un "blade runner". L'argument explica que l'Oficial K, del departament de policia de Los Ángeles, treu a la llum un secret ocult que té el potencial de conduir al caos el que queda de societat i haurà de trobar Deckard per demanar-li ajuda.

Gosling, en declaracions a TV3, ha explicat que el món ha empitjorat i com és el seu personatge:

"El món, en els trenta anys que han passat, ha evolucionat i és molt pitjor. El meu personatge té una vida molt més solitària, dura i brutal.

El seu inconformisme l'empeny a fer-se preguntes i sortir a la recerca de Rick Deckard, és a dir, el personatge que feia, i torna a fer, Harrison Ford. Pel que fa a la relació entre els dos protagonistes, Gosling no s'atreveix a dir gaire cosa:

"No m'atreveixo a dir gaire cosa per por que un franctirador em dispari des d'una teulada. Hem jurat mantenir el secret."

I és que encara falta per a l'estrena, que serà el 6 d'octubre, però de moment sí que podem dir que té una visió pessimista del futur, i és que el futur continua poblat per personatges a la recerca de la seva indentitat.

El passat mes de maig es va presentar el tràiler oficial

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut