Futbol

Gorka serà el porter titular per jugar l'anada de la Supercopa contra el Barça

Gorka Iraizoz serà el porter titular a l'anada de la Supercopa d'aquest dijous a Montjuïc, segons la llista de divuit jugadors de l'entrenador de l'Espanyol, Ernesto Valverde. A la convocatòria no hi ha Moha, que no s'ha recuperat del tot de l'esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre que es va fer en l'entrenament de dimarts, i també ha caigut de la llista Ito, amb gastroenteritis, Jonathan Soriano i els jugadors del filial Javi Chica i Julián López de Lerma, per decisió tècnica.

Actualitzat

Ernesto Valverde ha revelat només començar la roda de premsa qui defensarà la porteria de l'Espanyol demà a Montjuïc. La responsabilitat d'anul·lar el poder ofensiu del Barcelona serà a càrrec de Gorka Iraizoz. El porter basc, que ja ha jugat un cop contra el Barça, haurà de fer front als Ronaldinho, Eto'o, Messi o Gudjohnsen. Per al partit de tornada de diumenge al Camp Nou, el camerunès Kameni agafarà el relleu a la porteria de l'Espanyol. D'aquesta manera, Valverde no dóna pistes sobre quin porter serà el titular en el campionat de Lliga.

Al marge de la titularitat a la porteria, Valverde no ha volgut revelar l'equip inicial ni el sistema que utilitzarà, encara que ha remarcat que "es veurà un equip competitiu". Segons l'entrenador blanc-i-blau, la Supercopa és el títol més fàcil i el que té més a l'abast de tota la temporada, ja que es disputa en només 180 minuts. Per la seva banda, el capità de l'Espanyol, Raül Tamudo, ha avisat que si el seu equip està bé, l'hi pot posar molt difícil al Barça. De tota manera, ha avisat que hauran de "treballar molt i bé" per derrotar els blaugranes.

Jónatas arriba dijous

Jónatas Domingos, últim fitxatge de l'Espanyol, arriba aquest dijous a Barcelona, després d'anar a Noruega convocat, per primera vegada, amb la selecció del Brasil. El migcampista brasiler presenciarà el partit d'anada de Supercopa contra el Barça a Montjuïc i està previst que, divendres, el club blanc-i-blau el presenti de forma oficial com a nou jugador de la plantilla perica.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut