Sundar Pichai, conseller delegat de Google
Sundar Pichai, conseller delegat de Google (Reuters)

Google també servirà per buscar feina

Google Jobs s'integrarà al buscador i mostrarà les ofertes adequades segons el perfil de l'usuari

RedaccióActualitzat

Google tindrà una eina per buscar feina. En una conferència avui a la seu de la companyia a Califòrnia, el conseller delegat, Sundar Pichai, ha explicat que l'eina, que es dirà Google Jobs, començarà a funcionar als Estats Units les pròximes setmanes i després s'anirà posant en marxa a la resta de països.

Estarà integrada al buscador, i segons Pachai, havien detectat que molta gent, quan buscava feina, feia la primera recerca al seu buscador.

L'aplicació mostrarà les ofertes adequades tenint en compte el perfil de cada usuari i el lloc on viu.

 

Google ha presentat aquest dimecres l'última actualització del sistema operatiu Android O i ha anunciat que per primera vegada superen els 2.000 milions de dispositius actius al mes.

 

Pichai ha destacat que Android continua sent el sistema operatiu més utilitzat al món. El sistema operatiu del seu rival Appel, iOs, s'utilitza en 700 milions de dispositius.

Xifres astronòmiques

La companyia també ha fet públiques xifres relatives als seus usuaris.

YouTube supera els 1.000 milions d'usuaris actius i l'últim any s'han descarregat 82.000 milions d'aplicacions a través de Google Play, que, segons diuen, equivaldria a un total d'11 aplicacions de mitjana per persona a la Terra.

Google Photos l'utilitzen prop de 500 milions de persones cada mes, i cada dia es pugen més de 1.200 fotos i vídeos.

Anar al contingut