L'aplicació Google Maps
L'aplicació Google Maps
Madrid

Google Maps crea mapes interiors de la UAB, el Prado, Barajas i fins a 67 edificis espanyols

Una nova App mostra l'interior del campus de la UAB, l'aeroport del Prat i el de Girona, o el centre comercial La Maquinista, entre 67 edificis espanyols. Funciona només per a Android i per a Google Maps 6.0.

RedaccióActualitzat
La UAB posa al descobert els mapes interiors dels seus edificis a través d'una nova aplicació per a telèfons mòbils de Google Maps. Es tracta d'una iniciativa pionera en l'àmbit universitari, que també es posa en marxa a l'aeroport del Prat, al de Girona o al centre comercial de La Maquinista, entre una seixantena d'edificis més a l'estat espanyol. Entre aquestes instal·lacions hi ha el Museu del Prado o l'aeroport de Barajas, a Madrid.

L'aplicació permet planificar rutes i que l'usuari sàpiga quina és la seva ubicació exacta en un mapa. A partir d'ara, a més, podrà esbrinar a dins de quin edifici es troba, en quina planta i cap on es dirigeix.

De moment, l'App anomenada "Mapes Interiors" només funciona per als dispositius Android que tinguin instal·lada la versió de Google Maps 6.0 o una de superior. Aquesta aplicació ja està disponible en una desena de països.
Anar al contingut