"Google i el cervell mundial", al SFIFF i al DocVille

El documental, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, "Google i el cervell mundial" serà al 56è San Francisco International Film Festival i al Docville de Leuven, en la secció d'internet SHIFT - CRTL

El llargmetratge-documental també va estar seleccionat al Sundance 2013 en la secció World Documentary Competition, al DocLounge a Suècia, Al Rincon International Film Festival de Puerto Rico i al Cleveland Film Festival.
 
és una atrevida introspecció crítica a la història del projecte més ambiciós de Google i d'Internet: Google Books, en el qual Google es va proposar escanejar tots els llibres escrits per la humanitat, amb la intenció de recopilar la totalitat del coneixement mundial i, fins i tot, crear una forma d'intel·ligència superior. Google i el cervell mundial és una pel·lícula sobre els somnis, els dilemes i els perills d'Internet. La pel·lícula ha estat filmada als Estats Units, Europa, Àsia i Amèrica Llatina.
El director Ben Lewis reuneix en aquesta pel·lícula les idees dels teòrics, crítics i personalitats més rellevants d'Internet i les noves tecnologies (de Jaron Lanier a Eugeny Morozov i Laurence Lessig). Amb ells ha obert un vibrant diàleg sobre el futur del coneixement i de la informació a la xarxa. També ha entrevistat alguns dels bibliotecaris més notables
Web oficial: Web oficial
 
 
És una coproducció de Polar Star Films, Televisió de Catalunya, BBC,  B.L.T.V,  Televisió Espanyola, ZDF/Arte amb la col·laboració de DR2, ERT, Knowledge Network, Lichtpunkt, NRK, SVT i VPRO, amb el suport de Media Desenvolupament i Media Distribució.
 
 
 
Fitxa tècnica:
 
Direcció: Ben Lewis
Producció executiva: Carles Brugueras
Producció TVC: Jordi Ambròs
Producció: Bettina Walter
UK Producer: Viva Van Loock
Muntatge: Simon Barker
Director de fotografia: Frank-Peter Lhemann
Música: Lucas Ariel Vallejos
 
Anar al contingut