Tenis

González dóna la sorpresa i derrota Federer per 6-3, 6-7 i 5-7 en el seu debut al Masters

Roger Federer ha tastat la derrota només començar el Masters. Aquest dilluns, Fernando González s'ha imposat al suís per 6-3, 6-7 i 5-7 en la que és la primera sorpresa destacada del torneig de Xangai. El xilè no havia superat mai abans l'actual número u però avui ho ha fet en la seva primera participació en el Masters. D'aquesta manera, González ha fet pagar a Federer la derrota que va patir davant el suís en la final de l'Obert d'Austràlia d'aquest any. En l'altre partit del dia, Roddick ha superat Davidenko per 6-3, 4-6 i 6-2.

Han hagut de disputar onze partits perquè Fernando González derrotés l'actual número u i màxim favorit per endur-se el Masters de Xangai, Roger Federer. En el segon partit del grup vermell, el xilè s'ha desfet del suís per 6-3, 6-7 i 5-7 en un partit igualadíssim. El defensor del títol ha començat apuntant-se la primera màniga però, al contrari del que va passar a Melbourne, en la final de l'Open d'Austràlia, González ha reaccionat i ha capgirat el partit.

També ha debutat amb victòria el nord-americà Andy Roddick després de vèncer el seu primer partit davant Nicolai Davidenko, per 6-3, 4-6 i 6-2. El nord-americà ha encarat molt bé el partit i s'ha imposat en el primer set, tot i que després ha desaparegut misteriosament per deixar que el rus li igualés el matx. En el tercer i definitiu set, però, Roddick ha tret de nou el seu millor tenis per sentenciar el rival per la via ràpida.

Roddick i González agafen avantatge i passen a liderar el grup vermell.