Eleccions 2011

Gomà postula ICV-EUiA com l'única defensora dels drets socials

Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa ha arrencat la campanya amb crítiques a les retallades del govern d'Artur Mas i apostant per una política que tingui molt en compte els drets i l'atenció social. El candidat ecosocialista a Girona, a més, ha defensat incrementar la participació ciutadana en les decisions de ciutat.

Actualitzat
Barcelona

El candidat d'Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa, Ricard Gomà, lluint una xapa a la solapa contra les retallades, ha signat aquest divendres a favor de la iniciativa legislativa popular per l'ocupació estable i en contra de l'actual reforma laboral.

Gomà ha demanat el vot als socialistes decebuts ja que la seva formació, diu, és l'única que pot garantir els drets socials.

Tarragona

El cap de llista d'ICV-EUiA a Reus, Ernest París, ha volgut aprofitar l'arrencada de la campanya reclamant una nova manera de fer política social lluny de les "tisorades del govern dels millors". París ha demanat prudència a la resta de partits a l'hora de parlar de la immigració.

Lleida

Des d'Iniciativa, l'alcaldable per Lleida, Ramon Camats, posa com a eixos de la seva campanya l'atenció social, especialment a les persones a l'atur, i l'estalvi energètic.

Girona

Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa de Girona proposa la creació de consells de barri a la ciutat per articular millor les demandes i aportacions de la ciutadania. Ho ha explicat l'alcaldable ecosocialista Joan Olòriz.

Els ecosocialistes també aposten per incrementar la participació dels gironins en els plens i per fer una política d'alfabetització digital que permeti a tothom accedir en les mateixes condicions a l'administració electrònica. Creuen que això es pot fer utilitzant els centres cívics i en col·laboració amb la Universitat de Girona.

Anar al contingut