Gomà espera que el PSC resolgui aviat els seus "interrogants" per a l'alcaldia de Barcelona.
Gomà espera que el PSC resolgui aviat els seus "interrogants" per a l'alcaldia de Barcelona.
Barcelona

Gomà lamenta que "polèmiques com les del PSC allunyen els ciutadans de la política"

El candidat a l'alcaldia de Barcelona per ICV-EUiA, Ricard Gomà, ha demanat al PSC que resolgui "al més aviat possible" els interrogants que s'obren amb les futures primàries per solucionar les crisis internes perquè, segons ha dit, polèmiques com la dels socialistes allunyen els ciutadans de la política. El tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona ha expressat el "màxim respecte tant pels processos interns de les altres forces polítiques com pels resultats que generin".

Actualitzat
De totes maneres, Ricard Gomà s'ha mostrat preocupat pel fet que la ciutat es troba en una "cruïlla" que passa, o bé "per aprofundir en la desafecció de la ciutadania amb la política, o bé per reconstruir confiances i complicitats". Gomà opta pel segon camí, però creu que les primàries al PSC entorpeixen la construcció de ponts entre la ciutadania i la política ja que endarrereixen l'inici d'un "debat sobre projectes de ciutat i propostes" que ha de servir per "parlar i connectar amb les inquietuds de la gent".

Finalment, el president del grup municipal d'ICV-EUiA al consistori de la capital catalana ha aprofitat per contraposar la posició de sortida electoral del seu partit, "sòlida i amb molta confiança", a la situació d'un "PSC que està en debat intern al voltant de la seva candidatura, i una ERC que està veient quin tipus d'oferta presenta".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut