Futbol Sala

Golejada del F. C. Barcelona a la pista del Prone Lugo (2-10)

El F. C. Barcelona ha golejat el Prone Lugo gràcies a una magnífica segona part. Després que els primers vint minuts es tanquessin amb empat a 2 en el marcador, en la segona meitat els jugadors de Marc Carmona han foradat en vuit ocasions la porteria rival.

El Barça ha obert el marcador en el minut 4 amb un gol de Dyego, el quart d'aquesta Lliga. Només dos minuts més tard, i després que Sergio Lozano no aprofités una doble oportunitat per posar més distància, el Prone Lugo ha empatat amb un gol de Javi Río. En el minut 13 els gallecs s'han avançat gràcies a Iago Rodríguez, però Bateria ha tornat l'igualada pocs segons després amb el seu setè gol de la temporada.

En el primer minut de la segona part Wilde ha fet el 2 a 3 en un ràpid contraatac. El Barça ha posat la directa en busca de triomf. En el minut 23 ha arribat el quart gol blaugrana, obra de Sergio Lozano. Un minut més tard Rafa Usin ha marcat el 2 a 5. Amb el rival esgotant el recurs del porter jugador, Wilde ha aconseguit en el minut 27 el seu segon gol de la nit. Entre els minuts 31 i 32, Lozano (tretzè gol de la temporada) i Bateria han posat el 2 a 8 en el marcador. Ferrao en el minut 35 i Saad en el 39 han tancat la golejada.