Fórmula 1

Glock marca el millor temps de la primera jornada de lliures a Fuji per davant d'Alonso i Hamilton

Lewis Hamilton està, ara sí, cada cop més a prop del seu primer títol mundial però abans cal que el seu rendiment al Gran Premi del Japó sigui millor que el de l'erràtic Felipe Massa. I de moment les coses li estan anant força bé ja que l'anglès ha estat el millor dels primers entrenaments lliures disputats al circuit de Fuji i ha superat el brasiler de Ferrari, sent tercer, en els segons. El més ràpid del matí, però, ha estat l'alemany de Toyota, Timo Glock, que en la segona tanda ha marcat el millor temps seguit d'un Fernando Alonso a l'alça.

Actualitzat

Amb el cap més fred i l'experiència guanyada pel desastre de final de campionat de la temporada passada, Lewis Hamilton afronta amb optimisme i, el que és més important, amb serenitat i confiança, els tres últims grans premis de la temporada. Duu set punts d'avantatge respecte de Felipe Massa i sap que un bon resultat al Japó li garantiria acostar-se al títol una mica més. Empès per aquests vents favorables, l'anglès de McLaren ha començat els entrenaments al traçat de Fuji amb molta força i no ha deixat que el brasiler agafés cap mínim avantatge.

Primer, perquè s'ha endut el millor temps en la primera sessió de lliures i després perquè, en la segona, ha finalitzat tercer per davant de Massa. Amb tot, però, el millor registre del divendres ha estat el marcat per l'alemany de Toyota, Timo Glock. Fernando Alonso, en clara línia ascendent, ha estat segon i aspira a pujar al podi en una segona part de campió més que acceptable.

El convidat de pedra aquest matí ha estat, un cop més, Ferrari. Després del desastre de Singapur, Felipe Massa no té cap altra opció que guanyar la cursa si vol continuar amb aspiracions serioses de cara al títol. El brasiler s'ha vist superat en tot moment pel McLaren de Hamilton, tot i que en la segona sessió s'ha quedat a només 88 mil·lèsimes de l'anglès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut