GLOBUS D'OR també per a TVC

La 69a edició dels Globus d'Or ha atorgat el premi a millor guió original al llargmetratge "Midnight in Paris" de Woody Allen.

La pel·lícula estava nominada a millor film de comèdia /musical, millor director, millor actor de comèdia / musical i millor guió. Malgrat el guardó, Allen no va acudir a la gala que es va celebrar a l'Hotel Hilton de Beverly Hills, la nit de diumenge 15 de gener.

Els Globus d'Or són els guardons que atorga cada any l' Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood.

El llargmetratge, rodat a París,  està produït per Mediapro, juntament amb Versátil Cinema i Gravier Productions i amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.

Sinopsi:
"Midnight in Paris" és una comèdia romàntica ambientada a París, que narra la història d'una família que viatja a aquesta ciutat per motius de feina i la de dos joves promesos que es casaran a la tardor. Les experiències que tenen a la capital francesa canviaran les seves vides. La pel·lícula explica el gran amor que sent un jove per una ciutat, París, i la il·lusió que té la gent de creure que una vida diferent a la seva seria molt millor.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció i guió:
Woody Allen
Producció: Mediapro, Gravier Productions
Intèrprets: Tom Hiddleston, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Michael Sheen, Owen Wilson, Adrien Brody, Allison Pill, Kathy Bates, Léa Seydoux, Corey Stoll, Kurt Fuller, Carla Bruni-Sarkozy, Gad Elmleh, Mimi Kennedy i Nina Arianda.
Director de fotografia: Darius Khondji

Anar al contingut