El rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, amb el president del Consell Social de la UdL, Ramon Roca; el conseller delegat de GlobaLl…
El rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, amb el president del Consell Social de la UdL, Ramon Roca; el conseller delegat de GlobaLleida, Oriol Oró, i representants de la Paeria i Diputació. Imatge del 3 d'octubre del 2016. (Horitzontal)

GlobaLleida i la UdL creen un nou títol propi d'especialització en emprenedoria i empresa

Actualitzat

ACN Lleida.-El consorci de promoció econòmica GlobaLleida i el Centre de formació contínua de la Universitat de Lleida (UdL) han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració que permetrà a les persones que participin en les activitats formatives del catàleg Emforma de GlobaLleida disposar una titulació homologada per la UdL. En concret, els participant que acreditin un mínim de 10 hores de formació en l'àmbit d'Emprenedoria i Creixement Empresarial incloses en la programació semestral d'Emforma rebran el títol propi de a UdL d'Especialització en Emprenedoria i Empresa. Per al segon semestre del 2016, GlobaLleida ofereix a través del catàleg Emforma més de 80 activitats formatives en les quals està previst que participin unes 1.000 persones. Durant el primer semestre han estat prop de 1.300 els participants en les activitats organitzades en el marc d'aquest catàleg d'accions formatives en diferents àmbits i disciplines en la gestió de l'empresa.

La formació que ofereix GlobaLleida a través del catàleg Emforma s'imparteix a través dels organismes i institucions del territori que porten a terme actuacions de promoció econòmica i de formació i suport al teixit empresarial com és el cas de la Xarxa CEI, ajuntaments i consells comarcals, a banda de formació oferta a través de la plataforma virtual de GlobaLleida . El catàleg Emforma dissenyat per GlobaLleida ofereix en aquest segon semestre del 2016 un ventall de més de 80 activitats formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen millorar la seva formació, amb l'objectiu de donar suport al desenvolupament del teixit empresarial i fomentar l'ocupació i l'autoocupació en el conjunt del territori lleidatà i que, a partir d'ara podran obtenir una titulació acreditada per la UdL d'Especialització en Emprenedoria i Empresa. La formació que proposa aquest catàleg és molt àmplia i inclou activitats de diferents disciplines que passen per donar forma a una idea, despertar l'esperit emprenedor, ajudar en el procés d'elaboració del pla d'empresa o per programes de creixement i consolidació empresarial. També es treballa l'àrea de finançament donant a conèixer les novetats i oportunitats financeres i s'ofereix formació especialitzada en els àmbits de la gestió de l'empresa en innovació, internacionalització, eines 2.0, o sobre com treballar les habilitats personals a través de tallers pràctics o vivencials. En el catàleg Emforma s'inclouen sessions d'orientació professional on es treballen aspectes claus per buscar feina i s'entrenen les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones que busquen feina o una millora professional. A més, GlobaLleida inclourà qualsevol modificació o demanda de formació especialitzada en temàtiques específiques que puguin contribuir a millorar els resultats en la dinamització de promoció econòmica del territori o en el suport al seu teixit empresarial. A les 109 activitats formatives del primer semestre impartides arreu de la demarcació de Lleida en el marc d'Emforma, en les quals han participat 1.295 persones -que representen de mitjana entre 4 o 5 activitats setmanals-, cal sumar-les les més de 80 activitats previstes per al segon semestre d'enguany, en les quals està previst que prenguin part més d'un miler de participants. L'objectiu de GlobaLleida és arribar a les 2.500 persones durant tot el 2016. La signatura del conveni de col·laboració entre GlobaLleida i la UdL ha comptat amb la participació del rector de la UdL, Roberto Fernández, el conseller delegat de GlobaLleida, Oriol Oró, el president del Consell Social de la UdL, Ramon Roca, a més de Rafael Peris i Enric Mir, en representació de la Paeria i la Diputació de Lleida, respectivament.

Anar al contingut