Girona

Girona serà l'escenari d'un dels regnes de "Joc de trons" la temporada que ve

Està previst que un equip de la sèrie rodi a la ciutat gironina a la tardor

Actualitzat

Girona es vestirà de sèrie d'èxit. TV3 ha pogut confirmar que la ciutat serà l'escenari d'un dels nous regnes que apareixeran a la sèrie la temporada vinent.

Està previst que un equip de la sèrie rodi a la ciutat gironina o al seu entorn a la tardor. El rodatge s'allargarà unes tres setmanes. La fisonomia de Girona podria aparèixer en diversos capítols.

Quina ciutat serà?

No se sap, encara, quina ciutat podria encarnar Girona. Fins ara a la sèrie s'han pogut veure moltes ciutats dels regnes de Ponent: Winterfell, Kings Landing, Dragonstone i, aquesta temporada, Sunspear, entre d'altres. La sèrie televisiva també ha ensenyat les ciutats de més enllà del mar: Pentos, Braavos, Yunkai o Meereen.

Tenint en compte els llibres originals, encara queden per veure paratges com Highgarden, Casterly Rock o Oldtown, tres llocs que podrien identificar-se amb la capital gironina.

Si en la cinquena temporada Sevilla i la veïna localitat d'Osuna, totes dues a Andalusia, s'han convertit en Dorne, en la sisena serà Girona la que es mostrarà davant dels ulls dels més de 100 milions d'espectadors que segueixen la sèrie d'HBO basada en les novel·les de l'escriptor George R.R. Martin. 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut