Futbol

Girona preveu superar els 8.000 espectadors a Montilivi per al decisiu partit contra el Ceuta

El Girona és a una victòria de Segona Divisió A. La venda d'entrades per al decisiu partit de diumenge contra el Ceuta va a un ritme superior del que es preveia i tot apunta que superaran els 8.000 espectadors a Montilivi. I és que la ciutat de Girona viu amb passió els dies previs al partit decisiu. Al Municipial de Montilivi s'hi han fet diversos treballs de condicionament, amb la instal·lació de tanques i l'acotació de la zona destinada a l'afició del Ceuta, que ha fet una petició de reserva de 300 localitats.

Actualitzat

A la seu del Girona Futbol Club estan desbordats pel ritme de la venda d'entrades anticipades per al partit de diumenge contra el Ceuta, i no descarten la possibilitat d'acabar venent un nombre superior d'entrades de les 8.000 de la previsió inicial que havien fet.

Segons fonts del mateix club ceutí, la casa de Ceuta de Barcelona portarà dos autocars de seguidors; un altre autocar s'omplirà amb seguidors provinents de Rubí i la seva rodalia, i almenys també vindrà un autocar des de Ceuta, amb seguidors, majoritàriament molt joves, que pagaran un preu de 20 euros pel desplaçament.

Des d'un punt de vista esportiu, la plantilla del Girona té descans aquest dimarts, i la del Ceuta (que farà el seu desplaçament divendres i que s'instal·larà a Lloret de Mar) aquest dimarts ha tornat als entrenaments.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut