Una parella que ha aconseguit les seves entrades per poder veure el primer capítol de la nova temporada de "Joc de trons" al Teatre Munici…
Una parella que ha aconseguit les seves entrades per poder veure el primer capítol de la nova temporada de "Joc de trons" al Teatre Municipal de Girona un cop ha tornat a funcionar el sistema operatiu (ACN)
Girona

Girona farà una segona projecció del primer capítol de la nova temporada de "Joc de trons" per l'elevada demanda

ACN Girona.-L'Ajuntament de Girona farà una segona projecció del primer capítol de la nova temporada de "Joc de trons" per l'elevada demanda d'entrades. Aquest dijous a les 13 hores es començaven a distribuir les invitacions per poder assistir el dia 25 d'abril a l'estrena del capítol, que es podrà veure al Teatre Municipal. Davant l'allau de trucades i peticions, el consistori ha acordat amb Movistar fer una segona projecció aquell mateix dia a dos quarts d'onze de la nit. Aconseguir l'entrada ha estat molt complicat perquè el sistema de venda s'ha col·lapsat. Davant d'això, un centenar de persones han fet cua a l'entrada del Teatre Municipal i, finalment, han pogut adquirir la invitació. Actualment els tècnics de Koobin estan treballant en el problema i esperen tenir-ho resolt aviat. D'entrada ja s'ha previst que els ciutadans podran tornar a adquirir alguna de les 300 entrades disponibles a partir de dimarts que ve a la una del migdia.

Actualitzat
Anar al contingut