Girona aposta per la natura i la gastronomia com a reclams a Fitur

Madrid (ACN).- Natura i gastronomia. Aquest és el tàndem que Girona presenta com a reclam per a atraure turistes durant aquest anys. El president del Patronat Girona Costa Brava, Enric Vilert, ha explicat des de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Madrid que cal crear sinergies entre els valors de la demarcació per poder competir amb altres zones i que els turistes no deixin de triar les comarques gironines com a destinació. Aquest dijous han presentat la xarxa de vies verdes que busca, sobretot, consolidar l'oferta en cicloturisme i la ruta gastronòmica que fa maridatge entre les menges autòctones i la cervesa. 'És una destinació de pes i coneguda, però mai ho és prou', ha afirmat Vilert.
Girona aposta per la natura i la gastronomia com a reclams a Fitur

Girona aposta per la natura i la gastronomia com a reclams a Fitur

Madrid (ACN).- Natura i gastronomia. Aquest és el tàndem que Girona presenta com a reclam per a atraure turistes durant aquest anys. El president del Patronat Girona Costa Brava, Enric Vilert, ha explicat des de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a Madrid que cal crear sinergies entre els valors de la demarcació per poder competir amb altres zones i que els turistes no deixin de triar les comarques gironines com a destinació. Aquest dijous han presentat la xarxa de vies verdes que busca, sobretot, consolidar l'oferta en cicloturisme i la ruta gastronòmica que fa maridatge entre les menges autòctones i la cervesa. 'És una destinació de pes i coneguda, però mai ho és prou', ha afirmat Vilert.