Getafe i Màlaga, amb golejades, protagonitzen les victòries locals de la vuitena jornada

La vuitena jornada de Lliga ha estat marcada per les golejades dels equips de casa. El Getafe s'ha consolidat a la part alta en superar el Saragossa per 5-2 quan els madrilenys havien marxat al descans amb un 4-0 a favor. A La Rosaleda, el Màlaga s'ha allunyat dels llocs del descens després d'apallissar el Betis amb un 5-0. Una de les altres golejades ha estat del Vila-real, que ha derrotat el Mallorca per 3-0. La Reial Societat ha guanyat el Deportivo en fer bo el 2-0 de la primera part, i el Cadis n'ha tingut prou amb l'1-0 aconseguit en el primer quart.

Getafe, 5 - Saragossa, 2 Al Coliseum Alfonso Pérez, el Getafe ha fet una extraordinària primera part que ha deixat en evidència un Saragossa desastrós en defensa. Els madrilenys han marxat al descans amb un 4-0 a favor, amb gols de Paunovic, Pulido i Güiza per doble partida. En la segona part, el Saragossa ha sortit disposat a reduir distàncies i intentar aconseguir l'empat. Quan encara no s'havia complert el primer quart, els gols de Movilla i de Ponzio, de falta, han obert les esperances als aragonesos. Unes esperances que s'han trencat totalment quan Redondo ha sentenciat amb el 5-2 a cinc minuts del final. El Getafe continua una jornada més en zona de Champions. Màlaga, 5 - Betis, 0 Després de perdre 4-0 contra el Chelsea, el Betis ha encaixat una altra golejada d'escàndol com a visitant. El Màlaga, inspirat, ha aconseguit derrotar els andalusos per 5-0 i els ha deixat sense capacitat de reaccionar. En la primera part, Salva ha estat l'encarregat d'inaugurar el marcador amb dos gols. Amb el 2-0 se n'han anat al descans. En la represa, els malaguenys encara tenien coses per dir. Just al començament Fernando Sanz ha fet el tercer, i en el darrer quart de partit Pablo Couñago s'ha encarregat d'arrodonir la golejada amb dues dianes més que deixaven el definitiu 5-0. Un resultat que permet al Màlàga situar-se a la meitat de la classificació. Vila-real, 3 - Mallorca, 0 A El Madrigal, el Mallorca ha sumat una nova derrota que el condemna una jornada més a l'últim lloc de la classificació. Els de la Plana n'han tingut prou amb els quaranta-cinc minuts inicials per sentenciar el partit i han marxat al descans amb el 3-0. Riquelme ha fet un gol olímpic i també la centrada que ha permès a José Mari fer el segon. I en el temps de descompte del primer temps, Diego Forlán ha fet el tercer i definitiu, després de no veure la porteria en les últimes jornades. Cadis, 1 - Athletic, 0 L'Athletic de Bilbao ha sumat la cinquena derrota de la temporada al Ramón de Carranza, que el situa en el segon lloc per la cua. El Cadis ha fet bo el gol d'Enrique en el minut 13 de la primera part, per endur-se els tres punts. D'aquesta forma, els de Víctor Espárrago han sumat la primera victòria d'aquesta temporada davant la seva afició, que els manté en la part mitjana de la classificació. Reial Societat, 2 - Deportivo, 0 La Reial Societat ha superat el Deportivo de la Corunya a Anoeta, en un partit que ha estat especial per a Kovacevic, ja que en el minut 5 ha aconseguit inaugurar el marcador amb un gol que ha dedicat a la seva mare, que va perdre la vida fa poc més d'una setmana. Els bascos se situen en zona UEFA, juntament amb el Barça. Racing, 0 - At. Madrid, 1 L'Atlètic de Madrid ha trencat el domini local de la jornada i ha sumat una victòria per la mínima en la seva visita al Sardinero. L'exespanyolista Maxi Rodríguez, en l'últim minut de la primera part, ha fet l'únic gol del partit, el seu primer de la temporada. El Racing ha buscat sense fortuna l'empat, però el conjunt cantàbric ha tornat a demostrar per què és l'equip menys golejador de Primera Divisió, amb només tres gols en vuit jornades.