Barcelona

"Geronimo Stilton, el musical del Regne de la Fantasia" fa el salt al cinema

Televisió de Catalunya va enregistrar en tres dimensions l'exitosa obra de teatre, que han vist prop de 100.000 catalans i que acaba de rebre tres premis Butaca. Des de dissabte i durant totes les festes de Nadal "Geronimo Stilton, el musical del Regne de la Fantasia" es projectarà en una vintena de cinemes de tot Catalunya en sessions matinals.

Televisió de CatalunyaActualitzat
"Geronimo Stilton és el director de l''Eco del Rosegador', el diari més famós de Ratalona, capital de l'Illa dels Ratolins. Gràcies a ell, descobrirem un món fantàstic on els somnis, la màgia, la música i la imaginació són el fil conductor d'una història fascinant, que ens permet volar damunt del llom de Draghan -el drac daurat de l'arc de Sant Martí-, descobrirem quina és la regla d'or de les fades, la força de La Companyia, les males intencions de la bruixa Stria o la pudor que fan els Trols".

Tot això i més a una porta oberta de bat a bat al món de la fantasia on no hi ha límits d'edat. Ara, aquest regne fa el salt del teatre al cinema en tres dimensions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut