L'hotel de Castelldefels on ha quedat instal·lat el centre d'atenció als familiars de les víctimes de l'accident aeri als Alps france…
L'hotel de Castelldefels on ha quedat instal·lat el centre d'atenció als familiars de les víctimes de l'accident aeri als Alps francesos
Castelldefels

Germanwings ofereix als familiars traslladar-los i allotjar-los als Alps

Els familiars de les víctimes reben suport mèdic i psicològic en un hotel a Castelldefels

Actualitzat

El punt d'atenció als familiars de les víctimes de l'accident d'avió als Alps francesos s'ha instal·lat en un hotel a Castelldefels, l'Hotel Don Jaime. Els familiars s'han reunit aquest dimecres al matí amb la companyia aèria. 

Germanwings ha anunciat als familiars que es farà càrrec del cost del desplaçament i de l'allotjament dels que es vulguin traslladar al lloc de l'accident, concretament a Seyne-les-Alpes, el municipi francès on s'ha instal·lat el centre de comandament.

En aquest establiment hi han passat la nit seixanta persones, algunes arribades de lluny, com, per exemple, de Múrcia. En tot moment han tingut el suport de metges i psicòlegs del SEM i de la Creu Roja.

Els psicòlegs desaconsellen als familiars de les víctimes que es desplacin fins al lloc dels fets, per l'impacte emocional que això suposaria. Si decideixen fer-ho, recomanen que hi vagin quan els cadàvers estiguin identificats.

 

Anar al contingut