Els components del grup Germà Negre en una imatge del nou disc Molt de porc i poca salsitxa el 16 d'abril de 2018 (horitzontal)
Els components del grup Germà Negre en una imatge del nou disc Molt de porc i poca salsitxa el 16 d'abril de 2018 (horitzontal)

Germà Negre estrena 'La botifarra', el primer avançament del seu segon disc 'Molt de porc i poca salsitxa'

Actualitzat

ACN Barcelona.-El grup de Banyoles Germà Negre ha estrenat aquest dilluns un nou clip anomenat 'La botifarra', que pretén explicar els múltiples significats que els catalans donen a la paraula, com poden ser un menjar, un joc de bar, un gest poc amigable, un símbol de l'erotisme o un ball sensual. La cançó parteix d'uns versos de la cançó "El Tururut" de La Trinca. Aquest és el primer avançament del seu segon disc, 'Molt de porc i poca salsitxa', que es publicarà el proper 23 d'abril.

'Molt de porc i poca salsitxa' és un disc de cançó de creació pròpia i per això pren un caràcter més personal que el seu debut. Tot i això, els banyolins no abandonen els seus orígens: la cultura popular catalana, dins de la música festiva, amb una instrumentació d'arrel tradicional (acordió, violí, mandolina i tenora) i una base rítmica de rock-pop (baix, guitarra i bateria). De la mà de Halley Records, el disc ha comptat amb les col·laboracions de Buhos, Roba Estesa, Gossos o Helena Cases, entre altres. Germà Negre és una banda referent de l'escena de la música festiva, formada per cinc persones. La seva fórmula és una selecció de tot tipus d'adaptacions de cançons tradicionals i populars amb un aire festiu. Al 2015 van publicar el seu primer disc titulat "Els àngels fan torrades", i després d'un any lluny dels escenaris, excepte del Festival Clownia, han tornat amb aquest nou disc.

Anar al contingut