Futbol

Gerardo Martino continua sense aclarir el seu futur a la banqueta del Barça

Gerardo Martino ha hagut de respondre a les preguntes dels periodistes sobre el seu futur en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres davant el Celta. El tècnic argentí no s'ha mostrat gaire clar en aquest sentit. Té contracte amb el Barça fins al 2015 i ha assegurat que el complirà. Ara bé, en el contracte també hi ha una clàusula que li permet abandonar el club a final d'aquesta temporada sense compensació econòmica.

Actualitzat

En la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres davant el Celta, Gerardo Martino ha hagut de respondre a les preguntes dels periodistes sobre el seu futur. El tècnic argentí no s'ha mostrat gaire clar en aquest sentit. Té contracte fins al 2015 i ha assegurat que el complirà.

"Jo sempre compleixo amb els meus contractes. No faig res que no digui el contracte. És cert el que ha dit el president. Jo no he de garantir res, sinó treballar per al Barça i aconseguir títols. Em preocupa poc l'any que ve. Queden 50 dies en els quals es decidirà tot. No estic deixant cap incògnita. Què més es pot dir, sóc un tipus amb paraula", ha assegurat el tècnic del Barça.

Ara bé, en el contracte també hi ha una clàusula que li permet abandonar el club a final d'aquesta temporada sense compensació econòmica. Per tant, marxi o no al mes de juny, Martino no està faltant a la veritat.

Martino no té cap dubte que després de la victòria contra el Reial Madrid (3-4) el seu equip sabrà mantenir el nivell d'exigència, després que el Barça hagi "passat moments difícils per a reinserir-se a la Lliga. Aquest dimecres farem una bona actuació".

L'entrenador argentí ha mostrat el seu desig que el Barça sigui capaç de rendir "a un bon nivell i tenir actuacions semblants a les últimes setmanes". "No tenir concentració, no sostenir el nivell de joc o intensitat implicarà posar en risc, no el partit, sinó accedir als títols", ha dit.

L'assignatura pendent és la regularitat. En línies generals aquest ha estat el motiu pel qual no tenim una posició diferent a la Lliga", ha indicat Martino.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut