Barça

Gerardo Martino assegura que l'equip ha fet un pas endavant i insisteix que no vol canviar l'estil de joc del Barça

Gerardo Martino va acabar satisfet pel pas endavant que va fer l'equip després de la victòria contra l'Ajax en el debut a la Champions tot i que no la qualifica de brillant. Martino va insistir que les alternatives que busca no canviaran l'estil de joc, tot i que va recordar que l'estil del Barça no sempre s'ha definit pel control de la possessió.

Actualitzat
Gerardo Martino va acabar satisfet pel pas endavant que va fer l'equip després de la victòria contra l'Ajax en el debut a la Champions tot i que no la qualifica de brillant. Martino va insistir que les alternatives que busca no canviaran l'estil de joc, però va recordar que l'estil del Barça no sempre s'ha definit pel control de la possessió.

"Em preocupen les imprecisions del primer temps a l'hora de circular, que no són habituals. Hem treballat en la forma de pressionar i de retrocedir amb tot l'equip, hem fet una millor segona part, ens hem sentit més còmodes, l'hem controlat millor. La part negativa, després del 4 a 0 hem concedit algunes accions al rival que no haurien d'haver succeït. Ha sigut una actuació sòlida, que l'hem guanyat de forma justa", va explicar.

El Tata Martino va insistir que la recerca d'alternatives no vol dir que vulgui canviar la manera de jugar del Barça. "No estem en aquesta intenció. Fa anys veia fer passades llargues també a Rafa Márquez en aquest equip. Que tinguem alternatives no vol dir que canviarem la manera de jugar. Però seguirem buscant", va matisar.

Un canvi notori a la represa

El tècnic argentí també va admetre que, en el segon temps , els seus homes van saber "corregir, jugar millor i entendre les necessitats que tenien, és un pas endavant". "Si haguéssim acabat com al primer temps, hauria dit que era un pas enrere. Com que ho hem entès a la mitja part i ho hem corregit a la segona, crec que és un pas endavant. Hem tingut un canvi notori", va afegir.

Per aquest motiu, el Tata no va voler destacar Leo Messi pels seus tres gols o Víctor Valdés pel penal que va aturar: "El Barcelona està ple d'individualitats excel·lents. Estem plens d'estrelles i és normal que en sobresurti alguna. L'important és tenir un equip sòlid perquè les individualitats tinguin un millor escenari per desenvolupar-se en plenitud".

Un cop acabada la roda de premsa, el tècnic argentí es va dirigir cap a l'aeroport del Prat per agafar un avió rumb a l'Argentina i poder assistir al funeral per la mort del seu pare.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut